Sektördeki konumunu ve yenilikçi yaklaşımını ulusal ve uluslararası ödül ve sertifikalarla kanıtlayan Ones Technology yeni bir ödüle daha layık görüldü. Yenilikçi ve başarılı markaların öne çıkarıldığı bir etkinlik olan Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri programında “Elektronik Güvenlik Sistemleri” kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu.

Ödüller, sanat, iş ve bilim dünyasını bir araya getiren bir etkinlikte sahiplerini buldu. Yazılım ve donanım üretimi alanlarındaki uzmanlığının derecelendirildiği 3. Seviye CMMI sertifikası ile, Türkiye’de ve dünyada az rastlanan bir başarı kriterini sağlayan Ones Technology, aldığı yeni ödülle sektördeki başarılı yükselişini ve yenilikçi tutumunu bir kez daha kanıtladı.

Ulusal ve uluslararası düzeyde aldığı ödül ve sertifikalarla AR-GE ve üretim kabiliyetlerini belgelemiş bir şirket olarak Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri’nde de önemli bir başarı elde eden şirket “Elektronik Güvenlik Sistemleri” kategorisinde tam puan alarak büyük ödülü almaya hak kazandı. Ödül gecesinde bütün dikkatleri üzerine çeken Ones Technology, Türkiye’nin teknoloji üssü olma yolundaki hedeflerine yaptığı katkılarla katılımcılar tarafından büyük alkış topladı. Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Ones Technology Yönetim Kurulu Üyesi Güçlühan Kuzyaka, Ones Technology’nin 2008 yılında başlayan başarılarla dolu yolculuğuna değinerek aldığı ödülü, elde edilen ulusal ve uluslararası başarılarda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına ithaf ettiğini açıkladı.

Daha Önce Ne Olmuştu?

Yenilikçi ve başarı odaklı markaların ödüllendirildiği bu etkinlikte üstün niteliklerini bir kez daha gözler önüne seren Ones Technology, 2022 yılında Great Place to Work tarafından şeffaf kriterlerle belirlenen Anadolu’nun En İyi İşverenleri sıralamasında ve 2023 yılında da teknoloji kategorisinde gerçekleştirilen en iyi işverenler sıralamasında liste başı olarak, çalışan memnuniyeti ve kurumsal kültür gibi başlıklarda da rakiplerinden sıyrılmayı başarmıştı.

İhracat becerisi ve AR-GE alanındaki yenilikçi yaklaşımı ile tanınan Ones Technology, küresel markalarla gerçekleştirdiği teknoloji ortaklığıyla da inovasyon odaklı yaklaşımının ve sürdürülebilir büyüme stratejisinin devam edeceği mesajını vermektedir.

Sektörel Standardın Adı: Ones Technology

Ones Technology, güvenlik teknolojileri alanında öncü bir şirket olarak, biyometrik ve kart tabanlı erişim kontrol sistemleri üzerine odaklanmıştır. Şirket, güvenlik ihtiyaçlarını karşılamak üzere yüksek teknoloji ürünleri ve çözümleri geliştirmekte, bu alanda geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Tescilli markası olan BioAffix çatısı altında, biyometrik doğrulama ve erişim kontrol sistemlerinde yenilikçi çözümler sunarak sektörde adından söz ettiren Ones Technology, güvenlik sektörünün ihtiyaçlarına yönelik geliştirilmiş çeşitli yazılım ve donanım bileşenlerini bir arada sunabilen tek firmadır.

Ones Technology’nin BioAffix markası altında sunduğu ürünler, kurumların ve bireylerin güvenlik ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. Bir ekosistem olarak çalışan BioAffix ürünleri, biyometrik veri doğrulama sistemlerinden, akıllı kart teknolojilerine ve entegre geçiş kontrol ve siber güvenlik altyapılarına kadar geniş bir yelpazede hizmet vermeyi mümkün kılmaktadır. Şirket, geliştirdiği teknolojilerle, kullanıcıların erişim kontrol süreçlerini kolaylaştıran ve güvenlik seviyelerini artıran yenilikçi çözümler geliştirmeye devam etmektedir.

Geleceğin Güvenlik Algısı Değişiyor

Kartlı ve biyometrik geçiş kontrol teknolojileri, kişiye özel güvenlik çözümleri sağlayarak, yetkisiz erişimleri önlemekte büyük rol oynar. Bu teknolojiler, fiziksel ve dijital güvenlik sistemlerinin temelini oluşturur. Biyometrik sistemler, kişinin benzersiz fiziksel veya davranışsal özelliklerini tanıyarak güvenlik sağlarken, kart tabanlı sistemler ise önceden tanımlanmış güvenlik bilgileri içeren kartlar aracılığıyla erişim kontrolü yapar. Gelecekte, bu teknolojilerin daha da entegre hale gelmesi ve yapay zekâ gibi ileri teknolojilerle zenginleştirilerek daha güvenli ve kullanıcı dostu erişim kontrol sistemlerinin geliştirilmesi beklenmektedir. Bu gelişmeler hem bireysel hem de kurumsal güvenlik ihtiyaçlarının daha etkin bir şekilde karşılanmasını sağlayacak ve güvenlik teknolojilerinin geleceğini şekillendirecektir.

Ones Technology logosu, kırmızı ve gri tonların muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. Genç ve dinamik yapısını yansıtan bu renkler, logonun geleceğe dönük sembolizmini vurgulamaktadır.
Çağrı Merkezi : +90 850 305 66 37
Faks : +90 312 213 06 20
E-Posta : info

Kurumsal

© 2023 Ones Technology