Ones Technology tarafından üretilen ve BioAffix markası ile kullanıma sunulan BioAffix ürün ailesi, bioaffix.com altında yayınlanacak. Yeni bir dönemin başlangıcını müjdeleyerek, daha önce ones.com.tr web sitesinde sunulan geçiş kontrol donanım ve yazılım ürünlerine artık bioAffix.com üzerinden erişilebilecek. Yapılan bu değişiklik ile bioAffix.com’un marka kimliğini güçlendirmeyi ve müşterilere daha entegre bir hizmet deneyimi sunulması amaçlanıyor. Kullanıcı dostu arayüzü ve geliştirilmiş navigasyon özellikleri ile sektör profesyonelleri ve son kullanıcılar için ideal bir bilgi kaynağı olması hedefleniyor. bioaffix.com yenilenen arayüzü ile ürün tanıtımlarını ve teknik destek materyallerini de bir araya getiriyor.

Güncelleştirmesi tamamlanan platformda biyometrik doğrulama sistemlerinden, akıllı kart çözümlerine kadar geniş bir yelpazeyi kapsayan içeriklere yer verilirken, sunulan geçiş kontrol çözümleri özellikle güvenlik gereksinimleri yüksek olan kurumlar için yeniden hazırlandı. Ortaya koyulan bu yenilik ile müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkartılması ve teknolojik yeniliklerin kullanıcılara en hızlı ve etkili şekilde sunulması hedefleniyor.

bioaffix.com’da yaşanan bu gelişme, geçiş kontrol sistemleri pazarında BioAffix markasının yenilikçi yaklaşımını ve sektördeki öncü konumunu bir kez daha vurguluyor. Kullanıcılar yenilenen site ile yüksek güvenlikli BioAffix ürünlerine rahatlıkla erişim sağlarken, biyometrik kimlik doğrulama ve güvenlik alanlarında geliştirilen yeni ürünler, sektörü geliştirmeye ve yön vermeye devam edecek.

Ones Technology logosu, kırmızı ve gri tonların muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. Genç ve dinamik yapısını yansıtan bu renkler, logonun geleceğe dönük sembolizmini vurgulamaktadır.
Çağrı Merkezi : +90 850 305 66 37
Faks : +90 312 213 06 20
E-Posta : info

Kurumsal

© 2023 Ones Technology