Ones Technology Ar-Ge merkezi, ürün geliştirme alanında kalite ve yetenekleri değerlendirme üzerine uluslararası referans olarak kabul edilen CMMI (Capability Maturity Model Integration) sertifikası 3. Olgunluk Seviyesi (CMMI Level 3) ile derecelendirildi ve Türkiye’de bu sertifikaya sahip olan 26. şirket oldu. Bununla birlikte, denetlemeler tüm BioAffix projeleri üzerinden yapılarak, BioAffix Ürün Ailesi’nin tüm donanım ve yazılım Ar-Ge- faaliyetlerinin CMMI pratiklerine uygun olarak yapıldığı tescillendi.

Ürettiği biyometrik ve güvenlik çözümleri ile sektöre yön veren Ones Technology Ar-Ge Ekibi tarafından 89 gün süren denetlemeler sonucunda alınan sertifika ile, hem yazılım hem de donanım alanındaki Ar-Ge yeteneklerinin dünya standardında olduğunu kanıtlamış oldu.

Sertifika CMMI Institute web sayfasında da (https://cmmiinstitute.com/pars/appraisals/64108) yayınlandı.

CMMI Nedir?

CMMI referansı, Ar-Ge alanındaki çoklu disiplinlerin sayısal ve belirli bir yönteme göre ölçümlenerek, geliştirme faaliyetlerinin, hedeflenen kalite ve bütçe ile başarılı bir şekilde tamamlanması ve bu süreçte ortaya çıkabilecek risk ve fırsatların hesaplanması süreçlerini geliştirmeyi amaçlayan dünya standardı olan bir modeldir. Başta proje yönetim süreçleri olmak üzere, kalite yönetimi ve diğer destek süreçlerini de içinde barındıran modelde, pek çok geliştirme süreci için oluşturulan önleyici işlemler sayesinde, araştırma ve geliştirme hizmetleri sorunsuz bir şekilde yürütülebiliyor.

“Gururluyuz”

Kamu ve özel sektörde Ar-Ge faaliyeti yürüten diğer firmalara kıyasla 89 gün gibi çok daha kısa sürede sahip olunan bu sertifika ile ilgili “Gurur verici” ifadesini kullanan Ones Technology Teknik Birimler Müdürü Güçlühan Kuzyaka, “CMMI süreci ile ileriyi hedeflemenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık. Bu sertifikanın 89 gün gibi kısa bir sürede alınması, altyapımızın gücünün bir göstergesi. Ones Technology’nin tüm teknik altyapısı, uzun bir süredir CMMI altyapısına uygun olarak yürütülüyor. Aslında bu sertifika ile, proje yönetimi alanında geçmişte attığımız tüm adımların ne kadar doğru olduğunu da kanıtlamış olduk. Gerek Ones Technology’i bugüne kadar emekleri ile oluşturan, gerekse de bütün CMMI süreçlerini efektif bir şekilde tamamlayan tüm çalışma arkadaşlarımla gurur duyuyorum.” İfadelerini kullandı.

“Hedefimiz Seviye 5”

“Türkiye’de hem donanım hem de yazılım alanında CMMI 5 sertifikasına sahip olan ilk firma olmayı hedefliyoruz. Bunun nedenle süreçlerimize hiç ara vermeden, seviye 5 için gerekli analiz verilerini toplamaya ve geliştirme çalışmalarımıza başladık. Katma değere sahip ürünlerimizi çok daha ileri taşımak için CMMI 5 sürecine de başarıyla geçeceğimize yürekten inanıyorum.” dedi.

Ones Technology logosu, kırmızı ve gri tonların muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. Genç ve dinamik yapısını yansıtan bu renkler, logonun geleceğe dönük sembolizmini vurgulamaktadır.
Çağrı Merkezi : +90 850 305 66 37
Faks : +90 312 213 06 20
E-Posta : info

Kurumsal

© 2023 Ones Technology