Blog BioAffix açıldı

Biyometrik kimlik doğrulama, geçiş kontrol ve güvenlik sistemleri çözümleri konusunda Türkiye’de adından sıkça bahsettiren Ones Technology, BioAffix Blog’u yayına aldı.

Sahip olduğu sektörel bilgi birikimini, kendini bu alanda geliştirmek isteyenlere aktarma hedefiyle yola çıkan Ones Technology, BioAffix Blog’u yayına aldı. Biyometrik kimlik doğrulama ve geçiş kontrol güvenliği ana konusu ile Türkçe kaynak sorunlarını gidermek amacıyla BioAffix Blog’da birçok inceleme yazısı ve teknik dokümanlara yer verilecek. Tarafsız bir bakış açısı ile sade ve yalın bir anlatım diliyle oluşturulan içerikler, yenilikçi güvenlik teknolojilerini yakından takip eden herkes için ulaşılabilir olacak. Geçiş kontrol sistemleri, fiziksel güvenlik ürünleri, yazılım güvenliği ve daha birçok konuda meraklıları tarafından okunmayı bekleyen BioAffix Blog içerikleri, Ones Technology’de görev alan ve alanında uzman mühendis kadrosu tarafından özenle seçilerek hazırlanacak.

Ar-Ge Deneyimleri Dijital Ortama Taşınıyor

Geliştirilmesine 2013 yılında başlanan BioAffix ürün ailesi cihazlarında elde edilen bilgi birikimi, BioAffix Blog ile dijital ortama taşınacak. Hiçbir ticari amaç gütmeyen BioAffix Blog platformu, Türkçe kaynaklı içeriklerin daha yeterli hale gelmesini sağlamayı amaçlıyor. Biyometrik ve güvenlik sistemlerine dair teknik bilgilerin yanı sıra, kişisel verin korunması, bilgi güvenliği ve bu konuların hukuksal boyutlarını geniş çerçevede ele alan yazılara da yer verilecek.

Doğru Bilinen Yanlışlar Tarih Oluyor

İnternet ortamında yer alan bilgiler genellikle gündelik yaşantımızda karşımıza çıkan sorunları çözmek konusunda oldukça iyi içerikler sunmaktadır. Ancak konu biyometrik, biyometrik güvenliği ve geçiş kontrol çözümleri olduğu zaman detaylı bilgi edinmek bir yana, Türkçe kaynak bulmak bile oldukça zor olabiliyor. Yine bu noktada Türkçe içerikler çoğu zaman detaya inmeden sorunun genel yapısı hakkında bilgi verirken, doğru bilinen ama aslında yanlış olan birçok içerikle ziyaretçileri karşı karşıya kalabiliyor. Tam da bu noktada BioAffix Blog, ziyaretçilerine sunduğu teknik içerikleri ile “doğru bilinen yanlışlar”ı alanın uzmanları tarafından hazırlanan içeriklerle ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Kullanıcı dostu arayüzü ile Blog BioAffix’i ziyaret etmek için tıklayınız.

Ones Technology logosu, kırmızı ve gri tonların muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. Genç ve dinamik yapısını yansıtan bu renkler, logonun geleceğe dönük sembolizmini vurgulamaktadır.
Çağrı Merkezi : +90 850 305 66 37
Faks : +90 312 213 06 20
E-Posta : info

Kurumsal

© 2023 Ones Technology