Ones Technology, “Kurumsal Gelişim Programı” kapsamında sürdürdüğü eğitimlere bir yenisini daha ekledi. Şubat ayında gerçekleştirilen eğitim sürecinde, Ones Technology’nin çeşitli departmanlarında görev alan birim yöneticileri, risk eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamladı. Alanında uzman eğitmenler tarafından üç gün boyunca Ones Technology Ar-Ge merkezinde gerçekleştirilen eğitim sonrasında, değerlendirme sınavını başarı ile tamamlayan çalışanlara başarı sertifikaları verildi.

Risk Eğitimi Neden Önemli?

Risk analizi ve değerlendirmesi, bir kurumun veya proje için muhtemel tehlikeleri ve riskleri tespit etme, inceleme, değerlendirme ve kontrol etme sürecidir. Bu yöntem ile organizasyonlar, oluşabilecek olası riskleri önceden belirleyebilecek ve potansiyel etkilerini ölçümleyebilecek yetkinliğe sahip olur.

Alınan eğitim ile risk farkındalığı ve yönetimi yetkinliği kazanan Ones Technology birim yöneticileri, risk azaltma stratejileri konusunda da bilgi sahibi oldu. Prosedürlerdeki karmaşaların önüne geçmek ve risk hakimiyetini tüm detayları ile anlamlı hale getirmek için gerçekleştirilen eğitimde, tüm katılımcılar yapılan değerlendirme sınavında başarılı oldu ve Risk Yönetimi Başarı Sertifikası’nı almaya hak kazandı.

Ones Technology logosu, kırmızı ve gri tonların muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. Genç ve dinamik yapısını yansıtan bu renkler, logonun geleceğe dönük sembolizmini vurgulamaktadır.
Çağrı Merkezi : +90 850 305 66 37
Faks : +90 312 213 06 20
E-Posta : info

Kurumsal

© 2023 Ones Technology