Ones Technology Türk Standartları Enstitüsü’nün belirlediği bütün başlıkları başarıyla tamamlayarak finansal verileri, fikri mülkiyetleri ve hassas müşteri bilgilerini korumayı içeren uluslararası güvenlik çerçeve belgesi olan TS ISO/IEC 27001:2017 sertifikasına sahip oldu. Kurumsal bilgininin güvenliği, gizliliği, bütünlüğü ve ulaşılabilirliği adımlarını standart hale getiren Ones Technology, Türk Standardları Enstitüsü tarafından verilen sertifika ile bilgi güvenliği konusundaki yeterliliğini bir kez daha kanıtladı. Ones Technology, birçok alanda olduğu gibi bilgi güvenliği yönetiminin daha verimli hale getirilmesi noktasında da sektörel liderliğini bir üst seviyeye çıkardı.

Sertifika ile Neler Belgelendi?

AR-GE merkezi olarak faaliyet gösteren Ones Technology, Türk Standartları Enstitüsü tarafından layık görülen TS ISO/IEC 27001 sertifikasıyla dünya genelinde artan istihbarat faaliyetlerine, teknoloji tabanlı risklere ve diğer tehditlere karşı aldığı güvenlik önlemlerinin yeterlilik düzeyini tescillemiş oldu. AR-GE merkezinde çalışan personele yönelik sürdürdüğü eğitimlerle siber güvenlik, bilgi güvenliği ve gizlilik gibi alanlarda kurum kültürü oluşmasını sağlayan Ones Technology; finansal tablolar, AR-GE ve ÜR-GE faaliyetlerine ait hassas bilgiler, fikri mülkiyet, çalışanlara ve üçüncü şahıslara ait bilgiler gibi önemli verilerin zarar görmemiş, gizli ve gerektiğinde erişilebilir olmasını sağlayan kurumsal işleyişini belgelendirdi.

Gelecek Hedefler

Bilgi güvenliği kapsamında

-Gizlilik (confidentiality),

-Bütünlük (integrity)

-Kullanılabilirlik (availability) gibi ana unsurlar, Ones Technology’de insan kaynakları güvenliğinden fiziksel çevre güvenliğine, operasyon güvenliğinden hesap ve varlık yönetimine kadar bütün kurumsal süreçlerde, ilkesel yaklaşımın ana omurgası olarak kabul edilmektedir. Buradan hareketle bilgi güvenliğini hiçbir açık kapı bırakmadan tam anlamıyla sağlamak için teknolojik altyapı geliştirmelerine yatırım yapmaya devam eden Ones Technology, mevcut ve etkin güvenlik yönetim sistemini daha iyi şartlarda ve yüksek güvenliği önceleyerek sürdürülebilir hale getirmeyi hedefliyor.

Ones Technology logosu, kırmızı ve gri tonların muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. Genç ve dinamik yapısını yansıtan bu renkler, logonun geleceğe dönük sembolizmini vurgulamaktadır.
Çağrı Merkezi : +90 850 305 66 37
Faks : +90 312 213 06 20
E-Posta : info

Kurumsal

© 2023 Ones Technology