İlki 2017 yılında gerçekleştirilen ISAF Exclusive Güvenlik Fuarı, sektörün en özel firmaları ile en özel ziyaretçilerini bir araya getirdi.
Her yıl Mart ayında gerçekleştirilen ISAF Exclusive Güvenlik Fuarı bu sene 2-4 Mart 2020 tarihleri arasında Sheraton Ankara Hotel & Convention Center`da düzenlendi. Geçen sene BioAffix® ürün ailesi ile fuara katılım gösteren Ones Technlogy, bu sene de fuardaki yerini alarak yenilikçi ürünlerini ziyaretçiler ile buluşturdu.

Aselsan ve Ones Technology Güçlerini Birleştirdi

Ones Technology, bu sene gerçekleştirilen ISAF Exclusive Güvenlik Fuarı`na, Türk savunma sanayisinin merkezinde yer alan ve geliştirdiği savunma elektroniği ürünleri ile hem yurtiçinde hem de yurtdışında adından söz ettiren Aselsan ile birlikte katıldı. BioAffix ürün ailesini Aselsan çatısı altında gururla sunan Ones Technology, fuar süresi boyunca kamu ve özel sektörde görev alan üst yetkili çalışanlara ürünler hakkında birçok bilgi verdi. Tamamı yerli ve milli imkanlar ile üretilen BioAffix ürün ailesi ürünleri sayesinde kritik güvenlik ihtiyacı bulunan kurumlar yerli ve milli bir savunma mekanizması ile bir kez daha tanıştırıldı.

Biyometrik Teknolojisi BioAffix® İle Yaygınlaşıyor

Sahip olduğu biyometrik geçiş kontrol ve kimlik doğrulama sistemleri ile, günümüzde kurumlar için bir ihtiyaç haline gelen güvenlik ve gizliliği, Ar-Ge, tasarım ve üretim aşamalarının tamamı Türkiye`de gerçekleştirilen ve BioAffix ürünleri ile sağlayan Ones Technology, biyometrik ve avuç içi damar izi tabanlı güvenlik sistem ve çözümlerinin Türkiye`deki lideri konumunu korumaya devam ediyor.

Ones Technology logosu, kırmızı ve gri tonların muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. Genç ve dinamik yapısını yansıtan bu renkler, logonun geleceğe dönük sembolizmini vurgulamaktadır.
Çağrı Merkezi : +90 850 305 66 37
Faks : +90 312 213 06 20
E-Posta : info

Kurumsal

© 2023 Ones Technology