Ones Technology, kurum kültürü içerisindeki çalışan deneyiminizi ölçümleme çalışmaları yürüten Great Place To Work Enstitüsü tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda “Great Place To Work” sertifikası almaya hak kazandı.

Biyometrik ve yazılım tabanlı güvenlik çözümleri üreten Ones Technology, Great Place To Work Enstitüsü tarafından yürütülen bağımsız ve kapsamlı bir analiz sonucunda, yüksek güven kültürü oluşturabilen kuruluş olarak tescillendi ve sertifika almaya hak kazandı. Yapılan araştırmada; güvenilirlik, saygı, hakkaniyet, gurur ve takım ruhu gibi Great Place to Work modelinde yer alan 5 boyut değerlendirildi. Araştırma sonucunda Ones Technology çalışanlarının %97’si, Ones Technology’yi “Greate Place To Work” olarak tanımladı. Çalışma hayatında stratejik iş kararları vermek, çalışan deneyimini iyileştirmek ve herkes için harika bir çalışma yeri inşa etmek için Trust Index anketi ile oluşturulan güven modeli, daha güçlü bir işyeri güven kültürü inşa etme konusunda kurumlara rehberlik etmektedir.

Ones Technology’nin Başarısı Tüm Çalışanlarımızla Sağlandı

Yapılan araştırma ile ilgili olarak Ones Technology kurucusu Onur Sırmatel, yaptığı açıklamada “Dünyada yaşanan gelişmeler ve ekonomik koşullar hepimiz içim olumsuz durumların yaşanmasına neden oluyor. Yaşanan bu gelişmeler, çalışanları baskı altında bırakıyor. Bu gibi zor günlerde çalışanlar olarak birbirimizi çok daha fazla dinlemeye ve sorunlarımızı belirleyerek çözüme ulaştırmak zorundayız. Ones Technology’nin bugünkü başarısı bir kişinin değil, tüm çalışanlarımızın ve liderlerimizin emekleri ile sağlandı. Bu noktada Great Place To Work araştırması ile, liderlerin yaklaşımları ve çalışanların kurum güvenilirliği konusunda bakış açısını kolaylıkla ölçümledik. Yapılan araştırma sonucunun olumlu sonuçlanması, Ones Technology’nin daha cesur adımlar atabilmesi için bizi oldukça cesaretlendirdi” dedi.

Ones Technology logosu, kırmızı ve gri tonların muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. Genç ve dinamik yapısını yansıtan bu renkler, logonun geleceğe dönük sembolizmini vurgulamaktadır.
Çağrı Merkezi : +90 850 305 66 37
Faks : +90 312 213 06 20
E-Posta : info

Kurumsal

© 2023 Ones Technology