Kurulduğu 2008 yılından günümüze kadar biyometrik ve yazılım tabanlı güvenlik çözümleri üreten Ones Technology, Ankara Sanayi Odası tarafından 2020 Yılı Ar-Ge Ödülü’ne layık görüldü. Yapılan yazılı açıklamada, küresel kriz ortamındaki daralan pazar koşullarına rağmen, Ones Technology’nin yatırım ve üretim faaliyetlerini sürdürerek ihracat ve istihdam imkanları yarattığını ifade eden Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir şunları söyledi:

“Odamız üyelerimizi teşvik etmek ve üyelerimizin başarılarını kamuoyuyla paylaşmak amacıyla her yıl düzenlediğimiz Ödül Töreni’mizin 58’incisini ülkemizi ve tüm dünyayı tesiri altına alan COVID-19 salgını nedeniyle bu yıl fiziki olarak gerçekleştiremeyeceğimizi bildirmek isterim.

Odamızın 58’inci kuruluş yılı münasebetiyle, çeşitli kategorilerde 52 firmaya ödül verilmiş olup, firmanız 2020 yılı verilerine göre 2021 yılı Ödül Töreni’nde “Ar-Ge/Ar-Ge Merkezi” dalında ödül almaya hak kazanan firmalar arasında yer almıştır.

Bir tören dahilinde ödülünüzü elden takdim etmek mümkün olmamışsa da, ödülünüzü size ulaştırmaktan büyük bir onur duyuyorum.

Bu itibarla; her ödül törenimizde ifade ettiğimiz gibi şahsınızda, küresel kriz ortamında, giderek artan rekabet ve daralan pazar koşullarına rağmen büyük bir fedakarlıkla yatırım ve üretimlerine devam eden, ihracat yapıp istihdam yaratan siz üyemizi kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum”.

Ones Technology logosu, kırmızı ve gri tonların muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. Genç ve dinamik yapısını yansıtan bu renkler, logonun geleceğe dönük sembolizmini vurgulamaktadır.
Çağrı Merkezi : +90 850 305 66 37
Faks : +90 312 213 06 20
E-Posta : info

Kurumsal

© 2023 Ones Technology