Güvenlik ve bilişim teknolojileri alanında hizmet veren firmaların yer aldığı ve 24-27 Mart tarihinde Ankara Congresium Fuar Merkezi`nde gerçekleştirilen Securitex Eurasia 2016 Turkey fuarında, Ones Technology BioAffix® ürün ailesi ile boy gösterdi.

Ones Technology tarafından, tamamen yerli mühendisler tarafından geliştirilen BioAffix WinLogon ve BioAffix AppLogon biyometrik kimlik doğrulama uygulamaları ile dünyanın en gelişmiş avuç içi damar izi tabanlı biyometrik geçiş kontrol sistemi olan BioAffix Gate Extreme ve turnikelere entegre edilebilen BioAffix Gate Turnstile ürünleri, bilişim ve teknolojik alandaki gelişmeleri yakından takip eden görücülere tanıtıldı. Kamu kurumları ve özel sektörden birçok üst düzey yetkilinin ziyaretçi olarak katılım gösterdiği fuarda, BioAffix ürün ailesinin sahip olduğu yerli ve yenilikçi teknolojileri yine ziyaretçiler tarafından yakından takip edildi.

Sektörüne yön veren teknolojik gelişmeleri ile, güvenlik ve bilişim alanında ürettiği yenilikçi ürünleri sayesinde başta kamu kurumları olmak üzere, özel sektörde de yer alan birçok firma için yüksek güvenlik çözümleri sunan Ones Technology standını, fuarın son gününe kadar ziyaret edebilirsiniz.

Ones Technology logosu, kırmızı ve gri tonların muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. Genç ve dinamik yapısını yansıtan bu renkler, logonun geleceğe dönük sembolizmini vurgulamaktadır.
Çağrı Merkezi : +90 850 305 66 37
Faks : +90 312 213 06 20
E-Posta : info

Kurumsal

© 2023 Ones Technology