İlk kez 2015 yılında düzenlenen SecuriTex Euraisa Güvenlik Teknolojileri fuarının dördüncüsü, 12-15 Nisan 2018 tarihleri arasında Ankara Congresium`da gerçekleşti.

Güvenlik ve bilişim teknolojileri sektöründe söz sahibi firmaların buluştuğu SecuriTex Eurasia Güvenlik ve Teknoloji Fuarı, bu sene de ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. 12-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda Ones Technology, tüm biyometrik tipleri ile çalışabilen biyometrik tabanlı geçiş kontrol cihazı olan BioAffix® Gate Force`u tanıttı. BioAffix ürün ailesine her yıl yeni üyeler katan Ones Technology, hem kamu hem de özel sektörde yer alan firmaların, mevcut geçiş kontrol güvenliği ve kimlik doğrulama ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik gerçekleştirdiği Ar-Ge faaliyetleri ile her yıl yeni cihazlar üreterek sektördeki lider konumunu yine korudu.

Tüm Biyometrik Tipleri Tek Bir Cihazda

Ones Technology tarafından tamamen yerli imkanlar ve yerli mühendislik bilgisi ile geliştirilen BioAffix Gate Force kimlik doğrulama cihazı, ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. BioAffix ürün ailesinin yeni üyesi olan BioAffix Gate Force, tüm biyometrik tiplerini destekleyen altyapısı sayesinde, kurumların tüm kimlik doğrulama ihtiyaçlarını tam anlamı ile karşılayabilecek yapıya sahip. Ayrıca istenilen temassız akıllı kart teknolojisi ile birlikte kullanılabilen BioAffix Gate Force, hem biyometrik hem de akıllı kart doğrulama teknolojilerini dahili olarak üzerinde barındırabilen dünyadaki ilk ve tek kimlik doğrulama cihazı olma özelliğini elinde bulunduruyor.

Extreme ve Smart Dikkatleri Üzerine Çekti

Dünyanın en gelişmiş avuç içi damar izi tabanlı biyometrik geçiş kontrol cihazı olan BioAffix Gate Extreme ve dokunmatik ekranlı kart okuyucu BioAffix Gate Smart, sahip oldukları geçiş kontrol ve entegrasyon yetenekleri ile fuarda en çok öne çıkan cihazlar oldu. Ziyaretçi ve kullanıcı yönetim özelliklerinin yanı sıra OSDP ve Wiegand altyapısını destekleyen entegrasyon yetenekleri sayesinde, yaygın olarak kullanılan tüm iletişim altyapılarına entegre edilebilen BioAffix Gate Smart ve BioAffix Gate Extreme ziyaretçilerden tam not aldı.

Ones Technology logosu, kırmızı ve gri tonların muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. Genç ve dinamik yapısını yansıtan bu renkler, logonun geleceğe dönük sembolizmini vurgulamaktadır.
Çağrı Merkezi : +90 850 305 66 37
Faks : +90 312 213 06 20
E-Posta : info

Kurumsal

© 2023 Ones Technology