Güvenlik ve bilişim teknolojilerinin Başkent Ankara`daki zirvesi olan SecuriTex Eurasia Güvenlik Teknolojileri Fuarı’na Ones Technology, BioAffix® ürün ailesi ile yeniden katıldı. 13-16 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara, güvenlik ve bilişim teknolojileri alanında faaliyet gösteren birçok firma katılım gösterdi.

Her yıl Nisan ayında düzenlenen SecuriTex Eurasia Güvenlik Teknolojileri Fuarı’na, Ones Technology BioAffix ürün ailesi ile katıldı. Özellikle güvenlik ve bilişim teknolojilerinin can damarı olarak kabul edildiği Başkent Ankara`da yer alan Congresium Fuar Merkezi`nde gerçekleştirilen fuarda, birçok farklı sektörden katılımcılar geliştirdikleri ürünleri fuar ziyaretçilerine tanıttı.

Dört gün süren fuar boyunca hem kamu hem de özel sektörde hizmet veren birçok kurum ver kuruluş fuarı ziyaret ederek yeni güvenlik teknolojileri hakkında bilgi sahibi oldu.

Ones Technology logosu, kırmızı ve gri tonların muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. Genç ve dinamik yapısını yansıtan bu renkler, logonun geleceğe dönük sembolizmini vurgulamaktadır.
Çağrı Merkezi : +90 850 305 66 37
Faks : +90 312 213 06 20
E-Posta : info

Kurumsal

© 2023 Ones Technology