Türk Standardları Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen kapsamlı denetimler sonucunda Ones Technology, ISO 9001:2015 sertifikasını almaya hak kazandı.

Üç tüm gün süren denetim hem sahada hem de dokümantasyon kontrolleri için bilgisayar başında gerçekleştirildi. Ar-Ge merkezi olmak üzere üretim, operasyon ve satış gibi tüm birimler Türk Standardları Enstitüsü yetkilileri tarafından denetlendi. Ones Technology tasarım, üretim, pazarlama ve satış sonrası hizmetlerin tamamını kapsayan TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi sertifikasını almaya hak kazandı. Sertifikaları arasına bir yenisini daha ekleyen Ones Technology, Kalite Yönetim Sistemi sertifikası ile etkin bir yönetim sisteminin kurmuş olmasının ardından bu sistemi verimli bir şekilde sürdürebilmeyi hedefliyor.

ISO 9001:2015 Nedir?

ISO tarafından oluşturulan ve geliştirilen, ISO 9001 standardı olarak kabul edilen bir kalite yönetim sistemi standardıdır. Organizasyonlar, faaliyetlerini gerçekleştirirken uluslararası olarak kabul görmüş bu kalite yönetim sistemi standardlarını referans alırlar. Şirket itibarının korunması ve yükseltilmesi, sorunların önceden çözülmesi, iş ve iletişim süreçlerinin geliştirilmesi, mevcut işlerin bir kalite politikası dahilinde yürütülmesi ve neticelendirilmesi, dokümantasyon sisteminin verimli bir şekilde yönetilmesi, doğru risk tanımlarının yapılması ve müşteri memnuniyeti gibi alanlar içermektedir.

ISO Standardı Kuruma Hafıza Kazandırıyor

Faaliyetlerin kayıt altına alınması ve ölçülmesine imkan sağlayan ISO 9001:2015 standardı, organizasyonlara hafıza kazandırıyor. Uygulanan bu standard sayesinde uygulamalar kontrol edilebilir ve ölçülebilir hale geliyor ve mevcut uygunsuzluklar, düzeltici faaliyetler ile ortadan kaldırılıyor. Sahip olunan bu sertifika ile Ones Technology, şirket itibarını koruyup yükseltmeyi amaçlarken, iş yönetim süreçlerini iyileştirmeyi, yüksek verimlilik sağlamayı, gelişim sürecini yönetmeyi, sorunları önceden görmeyi, doğru risk tahminleri yapmayı ve ürün ve hizmet potansiyelini geliştirmeyi amaçlıyor.

Ones Technology logosu, kırmızı ve gri tonların muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. Genç ve dinamik yapısını yansıtan bu renkler, logonun geleceğe dönük sembolizmini vurgulamaktadır.
Çağrı Merkezi : +90 850 305 66 37
Faks : +90 312 213 06 20
E-Posta : info

Kurumsal

© 2023 Ones Technology