Güvenlik sektörünün altın buluşması olarak kabul edilen ve bu sene beşincisi gerçekleştirilen ISAF Exclusive Fuar ve Konferansı, kamu ve özel sektördeki çok sayıda ziyaretçinin katılımı ile tamamlandı.

Sheraton Ankara Hotel&Convention Center’de gerçekleştirilen ve  güvenlik sektörünün en büyük ve prestijli buluşması olan ISAF Exclusive 2022 fuarına Ones Technology, BioAffix ürün ailesi cihazları ile katıldı. Bu sene beşincisi gerçekleştirilen fuara katılım, pandemi önlemlerinin hafifletilmesi nedeniyle oldukça yüksekti.

Emniyet teşkilatı yetkilileri, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile özel kurumlara ait çalışanların katılım gösterdiği fuarda farklı sektörlerden çok sayıda temsilci katılım gösterdi. “Güvenlik ve iç güvenlik için akıllı sistemler” temalı fuarda Ones Technology BioAffix ürün ailesi cihazlarını Aselsan çatısı altında sergiledi.

BioAffix Gate Vision Ön Planda

Detayları 2021 yılının ilk çeyreğinde sunulan BioAffix Gate Vision kimlik doğrulama cihazı, sahip olduğu 3 boyutlu kamerası ile fuarın öne çıkan cihazlarından oldu. Özellikle kamu kurumu temsilcileri tarafından ilgiyle takip edilen ürünün biyometrik doğrulama özelliğinin yanı sıra sahip olduğu kart okuyucu ile kullanıcılarına kapsamlı bir güvenlik çözümü sunmayı hedefliyor.

Yenilenen Yüzü ile BioAffix Gate Power Ziyaretçilerin Karşısında

İlk versiyonu 2019 yılında geliştirilen BioAffix Gate Power, geçiş kontrol ve güvenlik çözümleri için yenilenen yüzü ile ilk kez bu fuarda sergilendi. 1 buçuk yıllık ar-ge süreci sonrasında içerisindeki yeni komponentler ile tasarlanan BioAffix Gate Power ile, 16 adet kart okuyucuyu çalıştırabilme imkanı sunuyor. Power’ın içerisinde yer alan BioAffix Power Distributor ile, bağlı bulunan geçiş kontrol cihazlarına sabotaj olasılığını imkansız hale getiriliyor.

“Gelişmiş Donanımlarımız Fark Yaratıyor”

Fuar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ones Technology Ar-Ge Müdürü Güçlühan Kuzyaka, geliştirdikleri yeni donanımlar ile dünya çapındaki birçok geçiş kontrol çözümü ile yarışabileceklerini ifade ederken şunları söyledi: “Amacımız her zaman sektörde fark yaratmak. Bu çerçevede Ones Technology bünyesindeki tüm çalışan arkadaşlarımız ile birlikte daha önce yapılmayanı yapmak ve fayda sağlamak için çok çalışıyoruz. Emeklerimizin karşılığını başarılı Ar-Ge projeleri ile alırken ürünlerimizi ISAF Exclusive gibi fuarlarda sergilemekten gurur duyuyoruz. 2021 yılında Ankara Sanayi Odası tarafından “ASO 58. Yıl Ödülleri”nde yılın ar-ge ödülüne layık görüldük. Bu ödül bizi gerçekten çok heyecanlandırdı. Şimdi bu fuarda BioAffix ürünlerine olan ilgiyi gördükçe, geleceğin güvenlik çözümlerini yaratabileceğimizden hiç şüphem olmadığını ifade edebilirim. BioAffix ürünlerinin sektörde her geçen gün daha fazla fark yaratacağına inanıyorum.” şeklinde ifade etti.

Ones Technology logosu, kırmızı ve gri tonların muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. Genç ve dinamik yapısını yansıtan bu renkler, logonun geleceğe dönük sembolizmini vurgulamaktadır.
Çağrı Merkezi : +90 850 305 66 37
Faks : +90 312 213 06 20
E-Posta : info

Kurumsal

© 2023 Ones Technology