Ones Technology ISAF Exclusive 2019 Güvenlik Fuarı'na yeni geliştirdiği BioAffix biyometrik ürün ailesi cihazları ile katıldı

Ones Technology, 13-15 Mart 2019 tarihleri arasında Ankara Sheraton Hotel & Convention Center`da gerçekleştirilen ISAF Exclusive Güvenlik Fuarı`na katıldı.
Geçiş kontrol sistemleri, gözetim sistemleri ve siber güvenlik alanlarında, sektöründe lider konumda olan firmaların katılım gösterdiği ve sektörün altın buluşması olarak tanımlanan ISAF Exclusive Güvenlik Fuarı`na Ones Technology, BioAffix® Ürün Ailesi ile katıldı. Sektördeki en prestijli organizasyon olma özelliğini taşıyan ISAF Exclusive`de bu sene “Akıllı Devlet ve Siber Güvenlik” temalı ürünler tanıtıldı.

Yılın En Geniş Katılımı Sağlandı

Siber güvenlik ve geçiş kontrol sistemleri hakkında, özellikle kolluk kuvvetlerinin ilgi ile yakından takip ettiği BioAffix ürün ailesi, üst düzey güvenlik hedeflenen her alanda hizmet verebilme özelliğine sahip. Geçen yıl düzenlenen fuarlara göre ilk gün itibari ile en yüksek katılımın sağlandığı ISAF Exclusive`de BioAffix ürün ailesine dahil olan gelişmiş cihazlar ziyaretçiler tarafından ilgiyle incelendi.

Ones Technology logosu, kırmızı ve gri tonların muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. Genç ve dinamik yapısını yansıtan bu renkler, logonun geleceğe dönük sembolizmini vurgulamaktadır.
Çağrı Merkezi : +90 850 305 66 37
Faks : +90 312 213 06 20
E-Posta : info

Kurumsal

© 2023 Ones Technology