Teknoloji Platformları`nın düzenlediği Biyometri ve Güvenlik konulu platform 23 Mart 2016 tarihinde Swissotel Ankara`da gerçekleştirildi.

Kamu ve özel sektörde yer alan, biyometri ve güvenlik alanında faaliyet gösteren firmaların katıldığı konferansta Ones Technology, geliştirdiği biyometrik kimlik doğrulama ürün ailesi olan BioAffix®`i tanıttı.

Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Ones Technology standında BioAffix ürünlerinin sunumları yapıldı.

Etkinlikte, Ones Technology Teknik Müdürü Güçlühan Kuzyaka, “Biyometride Çarpıcı Başarı Hikayeleri” başlıklı bir konuşma yaptı.

Kuzyaka konuşmasında, Ones Technology`nin Sosyal Güvenlik Kurumu Biyometrik Kimlik Doğrulama Sistemini ve kurum-kuruluşların biyometrik kimlik doğrulama sistemlerini kendi süreçlerine entegre edebilmesini oldukça kolaylaştıran BioAffix Ürün Ailesi hakkında bilgi verdi. BioAffix WinLogon, BioAffix AppLogon ve BioAffix Gate ürünlerinin çalışma prensibi hakkında yapılan sunum izleyenlerin beğenisini kazanırken, Kuzyaka sunum sırasında biyometrik teknolojilerin geleceği hakkında da katılımcılara bilgi verdi.

Ones Technology logosu, kırmızı ve gri tonların muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. Genç ve dinamik yapısını yansıtan bu renkler, logonun geleceğe dönük sembolizmini vurgulamaktadır.
Çağrı Merkezi : +90 850 305 66 37
Faks : +90 312 213 06 20
E-Posta : info

Kurumsal

© 2023 Ones Technology