Yazılım güvenliği, biyometrik güvenliği ve geçiş kontrol çözümleri alanında inovatif ürünler geliştiren Ones Technology, Çankaya yerleşkesini Ar-Ge merkezi olarak tescilledi.

Kurulduğu ilk günden bu yana geliştirdiği biyometrik güvenlik sistemleri ve geçiş kontrol çözümleri ile yenilikçi yazılım ve donanım ürünlerini Türkiye’deki geniş kitlelerin kullanımına sunan Ones Technology, ürünlerini artık Ankara Çankaya’da yer alan Ar-Ge Merkezi çatısı altında geliştirecek. Yaklaşık üç aylık başvuru süreci sonrasında T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayı ile Ar-Ge merkezi yetkisi kazanan Çankaya yerleşkesinde, biyometrik güvenliği ve geçiş kontrol ürünlerine ait yazılım ve donanım geliştirmesi faaliyetleri sürdürülecek.

Hedefimiz Global Bir Marka Haline Gelmek

Ones Technology’nin Türkiye’de elde ettiği başarısını global arenaya taşımayı hedeflediğini ifade eden Ones Technology Ar-Ge Müdürü Güçlühan Kuzyaka “Alanında bilgili mühendis kadromuz ile biyometrik güvenlik alanında geliştirdiğimiz ürünlerimizi, bundan sonra Ar-Ge merkezi çatısı altında geliştirmekten gurur duyuyoruz. Artık hedefimiz, yenilikçi ve özgün ürünler ile uluslararası zeminde ileri teknolojiye sahip ve ihracat potansiyeli yüksek, biyometrik ve güvenlik sistemleri geliştirmek. Özellikle üniversitelerde lisans ve yüksek lisans öğrencileri ile iş birliği yaparak ortak projeleri hayata geçirmek istiyoruz. BioAffix ürünlerini genç yetenekler ile birlikte geliştirerek istihdam yaratmayı amaçlıyoruz.” İfadelerinde bulundu.

Ones Technology logosu, kırmızı ve gri tonların muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. Genç ve dinamik yapısını yansıtan bu renkler, logonun geleceğe dönük sembolizmini vurgulamaktadır.
Çağrı Merkezi : +90 850 305 66 37
Faks : +90 312 213 06 20
E-Posta : info

Kurumsal

© 2023 Ones Technology