Baskılı devre kartlarının (PCB), kablaj ve elektronik ürünlerin; tasarım, dokümantasyon, üretim, montaj ve test süreçlerinde, tüm dünyada referans olarak kabul edilen IPC (Institute for Interconnecting and Packaging Electronic Circuits) referans eğitimleri, tüm Ones Technology çalışanlarının katılımıyla başarılı bir şekilde tamamlandı.

J-STD-001F (Elektrik ve Elektronik Ürünler için Lehimcilik Gereklilikleri), IPC-A-610F (Elektronik Takımların Kabul Edilebilirliği), IPC/WHMA-A-620B (Kablo ve Kablo Takımlarında Kabul Edilebilirlik Kriterleri) ve IPC-A-600J (Baskı Devre Kartlarının Kabul Edilebilirliği) eğitimleri sayesinde elektronik alanındaki tüm Ar-Ge ve üretim faaliyetlerinin dünya standartlarına eriştiğini ifade eden Ones Technology Ar-Ge Müdürü Güçlühan Kuzyaka “IPC eğitimleri sayesinde üretim ve montaj kalitemizi artık dünya standartlarına taşıyacağız. Tüm ürünlerimizin sağlıklı bir şekilde üretilebilmei için tüm çalışanlarımız ile birlikte IPC eğitimlerini almaya karar verdik. Ones Technology olarak kendimizi geliştirmek için her gün daha çok çalışıyoruz. Bu sayede yenilikçi teknolojiler ile kalıcı ürünler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Ones Technology logosu, kırmızı ve gri tonların muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. Genç ve dinamik yapısını yansıtan bu renkler, logonun geleceğe dönük sembolizmini vurgulamaktadır.
Çağrı Merkezi : +90 850 305 66 37
Faks : +90 312 213 06 20
E-Posta : info

Kurumsal

© 2023 Ones Technology