Aselsan ve Ones Technology arasında biyometrik kimlik doğrulama sistemleri ürün ortaklığı sözleşmesi imzalandı

Aselsan, biyometrik kimlik doğrulama tabanlı geçiş kontrol cihazlarının üretimi için Ones Technology ile ürün ortaklığı sözleşmesi imzaladı. Aselsan ile yapılan sözleşme kapsamında, Ones Technology tarafından geliştirilen biyometrik kimlik doğrulama tabanlı geçiş kontrol cihazları, Aselsan mühendislik ve kalite süreçlerinden geçirilecek, ardından tamamen yerli imkanlarla geliştirilen ve Aselsan markasına sahip geçiş kontrol cihazları olarak piyasaya sürülecek.

Ones Technology ve Aselsan arasında imzalanan ürün ortaklığı sözleşmesi ile, ülke genelinde biyometrik kimlik doğrulama sistemlerinin yaygınlaştırılması hedefleniyor. Ayrıca yerli ve milli imkanlarla tamamı Ankara’da üretilen BioAffix donanım ailesi cihazları ve geliştirilen BioAffix yazılımları, sahip olduğu gelişmiş sistem mimarisi sayesinde, Türkiye’deki tüm kamu kurumları ve kuruluşlarında kolaylıkla kullanılabilme imkan sağlıyor.

“Güvenli Türkiye” Vizyonuna Geçiş Başladı

Biyometrik tabanlı geçiş kontrol cihazlarının geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması kapsamında, ASELSAN ve TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM) arasında bir mutabakat imzalandı. Yapılan bu iş birliği ile ülke çapında bütünleşik bir güvenlik uygulamasının başlatılması planlanıyor.

Ones Technology logosu, kırmızı ve gri tonların muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. Genç ve dinamik yapısını yansıtan bu renkler, logonun geleceğe dönük sembolizmini vurgulamaktadır.
Çağrı Merkezi : +90 850 305 66 37
Faks : +90 312 213 06 20
E-Posta : info

Kurumsal

© 2023 Ones Technology