14-17 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen 25. ISAF Uluslararası Güvenlik Sistemleri, Hizmetleri ve Ekipmanları Fuarı’nda, ASELSAN – UGES ile Ones Technology’nin birlikte geliştirdiği 3 Boyutlu Temassız Yüz Tanıma Cihazı BioAffix Gate Vision tanıtıldı.

İlk kez Ankara’da 2000 yılında gerçekleştirilen ISAF Fuarı 25. kez kapılarını ziyaretçilere açtı. Güvenlik ve bilişim sektöründe uzman firmaların katılım gösterdiği fuar bu sene İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. BioAffix ürün ailesi cihazları ile Aselsan çatısı atlında fuara katılan Ones Technology, yeni ürünü 3 boyutlu yüz tanıma teknolojisine sahip BioAffix Gate Vision’ı da görücüye çıkarttı.

BioAffix Ailesi’nin Yeni Üyesi Gate Vision Ziyaretçilere Tanıtıldı

İki yıllık Ar-Ge süreci sonrasında hayata geçirilen BioAffix Gate Vision 3 Boyutlu Temassız Yüz Tanıma cihazı ilk kez ISAF Fuarı’nda sergilendi. Üzerinde yer alan ve 78 derecelik açıya sahip gelişmiş kamerası ile bir saniyeden kısa bir sürede yüz tanıma işlemini gerçekleştirebilirken 3 boyutlu sensörleri sayesinde karanlık ortamlarda bile rahatlıkla doğrulama işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Yüz Tanıma ve Kart Okuyucu Aynı Cihazda

Üzerinde yer alan kart okuyucu modülü ile yüksek ve düşük frekanslı kartların neredeyse tamamını okuyabilen BioAffix Gate Vision, 3 boyutlu yüz tanıma ve kart okuyucu özelliklerini tek bir çatı altında birleştiren gelişmiş bir biyometrik doğrulama cihazı olarak üretildi. Derinlik algılama tabanlı çalışan kamerası ile hızlı ve güvenli doğrulama imkânı sunuyor. Hem iç hem de dış ortamlarda rahatlıkla çalışabilen BioAffix Gate Vision hızlı, güvenli ve temassız doğrulama imkanını bir arada sunuyor.

Geçiş Kontrol Sistemleri Teknolojisinde Yerli Üretimin Adı BioAffix Oldu

Tamamı yerli mühendisler tarafından geliştirilen BioAffix ürünleri ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Aselsan çatısı altında kullanıcılara sergilenen BioAffix cihazları, geçiş kontrol güvenliği ve biyometrik doğrulama sistemleri ihtiyaçlarını tamamen yerli imkanlar ile yüksek güvenlikli olarak kullanıcıya sunuyor. Kolay entegrasyon yeteneği ile mevcut sistemlere kolayca entegre olabilen BioAffix ürün ailesi cihazları, kritik noktalarda tam güvenlik imkanı sunuyor.

Ones Technology logosu, kırmızı ve gri tonların muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. Genç ve dinamik yapısını yansıtan bu renkler, logonun geleceğe dönük sembolizmini vurgulamaktadır.
Çağrı Merkezi : +90 850 305 66 37
Faks : +90 312 213 06 20
E-Posta : info

Kurumsal

© 2023 Ones Technology