Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 16-18 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Gençlik Bilişim Festivali’nde BioAffix ürün ailesi cihazları, AselsanNet çatısı altında ziyaretçilerle buluştu.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ile Türkiye Bilişim Derneği’nin desteği ile düzenlenen festivalde, kamu kurumları ve genç girişimciler tarafından geliştirilen bilişim projeleri sergilendi. Festival kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler ile gençlere geleceğe yönelik bilişim vizyonunun kazandırılması hedefleniyor. Festival kapsamında Türkiye’nin önde gelen bilişim projeleri, kamu kuruluşları ve özel sektör temsilcileri tarafından gençlere detaylı bir şekilde anlatıldı.

Biyometrik ve geçiş kontrol güvenliği alanında BioAffix ürün ailesi cihazlarının sergilendiği AselsanNet standına genç bilişimcilerin ilgisi oldukça fazlaydı. Yenilenmiş BioAffix Gate Power – Yeni Nesil Geçiş Kontrol Paneli’nin yanı sıra, 3 boyutlu yüz tanıma teknolojisine sahip BioAffix Gate Vision cihazının sergilendiği alandaki ürünler ziyaretçiler tarafından ilgiyle incelendi. 3 gün süren festival, etkinlikler ve kapanış konseri ile son buldu.

Ones Technology logosu, kırmızı ve gri tonların muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. Genç ve dinamik yapısını yansıtan bu renkler, logonun geleceğe dönük sembolizmini vurgulamaktadır.
Çağrı Merkezi : +90 850 305 66 37
Faks : +90 312 213 06 20
E-Posta : info

Kurumsal

© 2023 Ones Technology