Ones Technology Bowling Tournement

Ones Technology, kurum kültürünün parçası haline gelen sosyal etkinliklere 2024 yılında da öncelik vermeye devam ediyor. Çalışan memnuniyetini üst seviyelerde tutmak, moral ve motivasyon kaynaklarını çeşitlendirmek amacıyla sürdürülen etkinlikler kapsamında düzenlenen bowling turnuvası, 7 takımla 3 tur halinde gerçekleştirildi. Sıralamaya giren ilk üç kişinin hediye çekiyle ödüllendirildiği etkinlikte, Ones Technology’de gelenek haline gelen 21.’lik ödülü de bowling turnuvası kapsamında sahibini buldu.

GPTW tarafından Anadolu’nun En İyi İşverenleri ve teknoloji kategorisinde En İyi İşyeri başlıklarında ödüle layık görülen Ones Technology, çalışan memnuniyetini, bağlılığını ve motivasyonunu her şeyin üstünde tutmanın önemine vurgu yapıyor.

Çalışanların Mutluluğu Başarının Garantörüdür

Şirket içi etkinliklerin, iş dışında çalışanları bir araya getirerek birlikte eğlenme ve farklı yetenekleri ortaya koyma fırsatı sunduğunu ifade eden Ones Technology Yönetim Kurulu Üyesi Güçlühan Kuzyaka şunları ifade etti:

“Bu tarz etkinliklerin daha uyumlu ve etkili bir iş birliği ortamı yarattığını düşünüyoruz. Etkinlikler, çalışanlarımızın stres seviyelerinin azalmasına yardımcı oluyor. Bowling turnuvası gibi yüksek katılımlı organizasyonlar, hepimizin iş temposundan bir süreliğine de olsa birliklte uzaklaşarak rahatlamamıza imkan sağlarken şirket içi iletişimi de güçlendiriyor. İnsanlar, farklı departmanlarda çalışanlar ile tanışma ve kaynaşma fırsatı buluyor. Bu da bilgi ve deneyim paylaşımını arttırıyor. Etkinliklerde uygulanan 21.’lik ödülü gibi sıra dışı ödüller, yalnızca rekabet ve başarının değil, takım çalışması ve birliktelik duygusunu yaşayan ekip üyelerinin gayret ve özverilerinin de taktir edilmesi amacını taşıyan güzel bir uygulama olarak etkinliklerimizde gelenek halini aldı.”