22-23 Mayıs tarihlerinde Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirilen Data Centre World fuarına, Ones Technology BioAffix Gate Vision’u avrupalı katılımcı ve ziyaretçilerin beğenisine sundu

Veri merkezlerine erişimin, dijital ve fiziki ortamda sınırlandırılması, sadece yetkilendirilmiş kişilerin kabinetlere erişimine olanak tanınması gibi yönetim süreçleri, entegre güvenlik altyapı ihtiyacını beraberinde getirmektedir. Ones Technology bu kapsamda, veri merkezleri için geliştirdiği biyometrik ve kart tabanlı güvenlik ve geçiş kontrol çözümlerini sunduğu Frankfurt’ta büyük ilgi topladı.

Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen “Data Centre World” fuarında, veri merkezleri ile ilgili olarak sunduğu özgün çözümlerle Avrupalı birçok firmanın ilgisini çeken Ones Technology, BioAffix markası altında geliştirdiği BioAffix Gate Vision’ın sahip olduğu 3 boyutlu tarama yapabilen, kızılötesi derinlik algılayıcılı yüz tanıma cihazını tanıttı. Merkezi bir yönetim ve denetim yazılımı olan BioAffix Management’ın da devreye alınabildiği senaryoda, veri merkezlerindeki insan hareketliliğiyle ilgili tam bir denetim, yetkilendirme, özelleştirme ve raporlama olanağı sunan güvenlik altyapısı, fuar katılımcılarından tam not aldı.

Katılımcıların BioAffix çözümlerine gösterdiği ilgiyi değerlendiren Ones Technology Yönetim Kurulu Üyesi Onur Sırmatel şunları söyledi:
“Uluslararası düzeyde patent kabulü alan özgün çözümleriyle, birçoğu Avrupa’da olmak üzere 10’u aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiren Ones Technology, taviz vermeden yürüttüğü tasarım, AR-GE ve üretim disiplininin meyvelerini almaya devam ediyor. Her geçen gün daha fazla kullanıcıdan gelen olumlu geri bildirimler de bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Frankfurt’ta aldığımız güzel tepkiler de bu olumlu atmosferi güçlendiriyor.”