Marka değeri için Türkiye’nin ihraç ürünlerinde artık “Made in Turkey” yerine “Made in Türkiye” ibaresi kullanılacak.

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı tarafından yapılan değişiklik sonrasında devletler ve uluslararası kuruluşlarla olan her türlü faaliyet ve yazışmada da “Turkey”, “Turkei”, “Turquie” ibareleri yerine “Türkiye” ibaresi kullanılacak. Ayrıca ihraç ürünlerinde de yine “Made in Türkiye” ibaresinin kullanılması kararı verildi.

Ones Technology, 2008 Yılından Bu Yana “Made in Türkiye” İbaresini Kullanıyor

Ones Technology kurulduğu 2008 yılından günümüze kadar, ürettiği tüm donanımların üzerinde “Made in Türkiye” ibaresine gururla yer vermektedir. “Türkiye” ibaresinin Türk milletinin kültür, medeniyet ve değerlerini en iyi şekilde temsil ve ifade ettiğinin bilinci ile, tamamı yerli mühendisler tarafından üretilen BioAffix ürün ailesi cihazlarını dünyaya “Made in Türkiye” etiketi ile sunarak, Türkiye markasının uluslararası pazarda gelişmesi ve güçlenmesine katkı sağlamaktadır. “Türkiye” markasının, ülkemiz için ulusal ve uluslararası mecralarda çatı markası olarak kabul edildiğinin bilinci ile Ones Technology, geleceğin güvenlik çözümlerine “Made in Türkiye” etiketi altında yön vermeye devam edecek.

Ones Technology logosu, kırmızı ve gri tonların muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. Genç ve dinamik yapısını yansıtan bu renkler, logonun geleceğe dönük sembolizmini vurgulamaktadır.
Çağrı Merkezi : +90 850 305 66 37
Faks : +90 312 213 06 20
E-Posta : info

Kurumsal

© 2023 Ones Technology