1 Aralık 2013 tarihinden itibaren Türkiye genelinde zorunlu hale gelen Biyometrik Kimlik Doğrulama Sistemi, sorunsuz şekilde çalışmaya devam ediyor. Özel hastaneleri ve sağlık kuruluşlarını tercih eden vatandaşların özellikle avuç içi damar izi biyometrik sistemi hakkında olumlu düşüncelerini yakından takip ediyoruz.

SGK (Sosyal Sigortalar Kurumu)’nın 15 Nisan 2014 tarihine ait verilerine göre 18 milyonu aşkın aktif sigortalı vatandaştan 11 milyon kişiye ait avuç içi damar izi biyometrik kaydı başarılı ve sorunsuz şekilde alındı. 21 aydan uzun süredir aktif olarak çalışan avuç içi damar izi biyometrik veri kaydı sisteminde %55.5 oranla her iki vatandaştan birisinin biyometrik verisi başarılı bir şekilde kaydedildi.

Ones Technology tarafından geliştirilen ve 2 yıldır özel sağlık kurumları ve vatandaşlar tarafından aktif bir şekilde kullanılan sistemimiz, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının hızlı ve sorunsuz şekilde hizmet almasını sağlıyor.

Ones Technology logosu, kırmızı ve gri tonların muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. Genç ve dinamik yapısını yansıtan bu renkler, logonun geleceğe dönük sembolizmini vurgulamaktadır.
Çağrı Merkezi : +90 850 305 66 37
Faks : +90 312 213 06 20
E-Posta : info

Kurumsal

© 2023 Ones Technology